آ

  • آفلاتوکسین اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]

ا

  • ارزش غذایی اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]

  • اقتصاد چرخه‌ای گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]

  • انرژی بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]

  • انرژی بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]

ب

  • بازیافت انرژی گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]

  • برداشت علوفه اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]

  • بیلر اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]

  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]

ت

  • تحلیل پوششی داده‌ها بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]

  • تصمیم‌گیری چند معیاره گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]

خ

  • خشک‌کن ترکیبی بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]

د

  • درجه‌بندی زعفران ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 75-90]

ر

  • رطوبت اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]

ز

  • زمان خشک شدن بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]

س

  • سیستم استنتاج فازی عصبی ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 75-90]

ش

  • شبکۀ عصبی مصنوعی ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 75-90]

ض

  • ضایعات گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]

  • ضریب نفوذ مؤثر رطوبت بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]

ک

  • کمپوست گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]

ن

  • نیشکر بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]