آاب
پ ت
ث ج چ ح خد
ذ رز
ژ سش
ص ض
ط ظ ع غ ف ق ک
گ ل م ن
و ه ی همه
آ
آفلاتوکسین
اثر آبپاشی روی یونجه قبل از بستهبندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بستهبندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]
ا
ارزش غذایی
اثر آبپاشی روی یونجه قبل از بستهبندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بستهبندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]
اقتصاد چرخهای
گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]
انرژی
بهینهسازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهادههای: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]
انرژی
بررسی تأثیر حالتهای مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]
ب
بازیافت انرژی
گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]
برداشت علوفه
اثر آبپاشی روی یونجه قبل از بستهبندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بستهبندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]
بیلر
اثر آبپاشی روی یونجه قبل از بستهبندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بستهبندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]
بهینهسازی
بهینهسازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهادههای: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]
ت
تحلیل پوششی دادهها
بهینهسازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهادههای: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]
تصمیمگیری چند معیاره
گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]
خ
خشککن ترکیبی
بررسی تأثیر حالتهای مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]
د
درجهبندی زعفران
ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 75-90]
ر
رطوبت
اثر آبپاشی روی یونجه قبل از بستهبندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بستهبندی شده (مطالعه موردی در استان فارس) [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 39-56]
ز
زمان خشک شدن
بررسی تأثیر حالتهای مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]
س
سیستم استنتاج فازی عصبی
ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 75-90]
ش
شبکۀ عصبی مصنوعی
ارزیابی فازی ویژگی های ظاهری زعفران با استفاده از روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 75-90]
ض
ضایعات
گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]
ضریب نفوذ مؤثر رطوبت
بررسی تأثیر حالتهای مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 57-74]
ک
کمپوست
گزینش روش مناسب مدیریت پسماند صنایع روغن زیتون در استان گیلان با روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 19-38]
ن
نیشکر
بهینهسازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهادههای: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها [دوره 24، شماره 85، 1402، صفحه 1-18]